Biträdande rektor

Jag heter Per Hagdahl och jag är biträdande rektor på Täby Enskilda. Jag har även ansvar för studie- och yrkesvägledning. Det roligaste med mitt arbete är alla möten med er elever. Jag får dels chans att möta er en och en i samtal och dels i grupp ute i klassrummen. Det är härligt att ta del av er resa från ung till vuxen, under några år i era liv där ni växer mycket som människor. Min resa på skolan började 2004 och jag har fått följa skolans fantastiska utveckling både som lärare, programchef och biträdande rektor. Här trivs jag!

Varför ska man välja Täby Enskilda?

Vi vill vara en plats där elever och lärare vågar. Vår skola lever alla delar av vår vision, som sammanfattas med vårt motto: Passion för lärande. Många säger att det man slås av när man kommer till vår skola är den värme och glädje som alla på skolan utstrålar. Det är lätt att få kontakt och hjälp av all personal. Vårt uppdrag är att få alla elever att uppnå just sina mål och helst till och med längre!

Varför jobbar jag på Täby Enskilda?

Jag får befinna mig i en kreativ, spännande och utvecklande miljö tillsammans med alla på skolan. Vi har roligt på dagarna, både elever och personal. Vi gillar när det händer saker, vilket gör att vi ständigt utmanar oss själva för att skapa en ännu bättre verksamhet. Och så är maten så bra!

Per Hugosson Hagdahl