Studie- och yrkes­vägledning

Att välja vår skola

Jag heter Per Hagdahl och jag ansvarar för studie- och yrkesvägledning på skolan. Du kommer att få hjälp med att välja skola och program av mig. Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor. Jag försöker bena ut sådant som fördelar med olika program och inriktningar, meritpoäng, tankar kring vidare studier och vad vi kan erbjuda på vår skola. Att välja gymnasium och program är ett stort och viktigt beslut och jag vill hjälpa dig att välja rätt. Vi ses!

Du träffar mig på mässor och öppet hus. Vill du gå en provdag på skolan så hör av dig till mig. För att nå mig går det bra att maila mig på syv.

Antagningen till vår skola går via Gymnasieantagningen. De har hand om all antagning fram till uppropet i augusti. Då tar vi över reservlistan och ringer i tur och ordning till reserver om det skulle uppstå en plats. För frågor om antagningen innan vårt upprop i augusti är det Gymnasieantagningen som kan besvara era frågor.

Statistik från tidigare års antagning finner du på sidan Antagning. Kommande års antagningsgränser kan vi inte säga något om, eftersom det beror på hur många som söker till vår skola och vilka intagningspoäng de har.

 

Ansökan om en plats på Täby Enskilda

Om du redan går i en annan gymansieskola och vill ansöka om en plats på Täby Enskilda behöver du fylla i denna ansökan.

Täby Enskilda Gymnasiums katalog

Läråret 2018/2019

Våra program

Individuella val och språk

Lista på kurser från nuvarande lärår

Öppet hus

Fredag 30 november 2018, 16-19

Mässor

Dantemässan i Täby Racketcenter, 17 november.
Gymnasiemässan i Älvsjö, 22-24 november.