Nikita Velasquez

Idag är studerar jag till Grafisk Formgivare på Broby Grafiska.
När jag tog studenten var min dotter 3 månader, så jag var mammaledig i ett och ett halvt år. Jag flyttade hemifrån en månad efter studenten och efter det har jag jobbat med allt från hotellstäderska till vikarie på förskolor. Efter några år studerade jag på Basis Konstskola i ett år, och när jag var färdig med det flyttade jag till Spanien i 8 månader. Och året efter flyttade jag till Sunne och började studera på Broby Grafiska!
Det var under utbildningen jag insåg att jag var väldigt intresserad utav grafisk formgivning då vi hade en liknande kurs i det. Vi fick göra så mycket mer än bara skriva, kurserna väckte väldigt många olika intressen, och det har lett mig hela vägen till där jag är idag.
Så fort det gäller att få fram bra texter, vilket händer överraskande ofta för en grafisk designer, så har jag min utbildning att tacka. Jag kommer alltid vara glad att jag fick möjligheten att gå i författarprogrammet.
Det bästa minnet är studentdagen, ingen tvekan. Att få krama alla fina lärare som stöttade mig som ung och gravid. Att få titta ut i den stora folkmassan och se min lilla dotter. Det minnet är en av de bästa i mitt liv.
Mitt tips är att djupdyka i det som intresserar dig mest, det finns så mycket att lära sig!