Teknikprogrammet

Teknikprogrammet

Poängplan - Teknikvetenskap

Vem är du?

– Gillar du att använda dina teoretiska kunskaper för att lösa praktiska problem? – Vill du ligga i framkant inom IT och teknik? – Söker du en stabil plattform för fortsatta studier inom teknik, arkitektur och naturvetenskap?

Vad får du?

Den Teknikvetenskapliga inriktningen ger dig breda baskunskaper inom teknik, matematik och teknisk datoranvändning. Du kommer att få experimentera, konstruera och laborera med hjälp av varierande verktyg. På vårt teknikprogram får du träna på att tillämpa teoretiska kunskaper för att hitta praktiska lösningar till verkliga problem. Våra erfarna och inspirerande lärare förbereder dig för kommande utmaningar där dina kreativa problemlösande färdigheter sätts på prov.

Vad gör du sen?

Med den teknikvetenskapliga inriktningen i ryggen får du de verktyg du behöver för att fortsätta studera framförallt teknik, men även naturvetenskap och arkitektur på högskola och universitet. Under dina år hos oss har du fått den tunga tekniska kompetens du behöver för att sedan kunna fördjupa dig inom en rad spännande specialområden. Den moderna tekniska utvecklingen ställer höga krav på kunskap och flexibilitet och efter tre år på teknikprogrammet är du optimalt förberedd att ta dig an denna utmaning!

Teknik

  • Teknikvetenskap

Igor Govorcinovic

Programchef NA/TE

E-post: igor.govorcinovic
Mobil: 0739842902