Rektor

Välkommen till Täby Enskilda!

Gymnasiet är en viktig och spännande tid i ditt liv. Hos oss kommer du att möta många nya människor som tillsammans med dig gör en kunskapsresa under tre år! Du kommer få nya bekantskaper. Du kommer att träffa engagerade lärare. Du kommer att få nya perspektiv och nya intressen.

Vi som arbetar på skolan – lärarna, receptionen, elevhälsoteamet, köket och alla andra i personalen – ser fram emot att lära känna dig! Vi finns här för din skull och ska se till att ditt lärande sker i en trevlig och lugn miljö.

Känn dig som hemma!

Varför ska man välja Täby Enskilda?

Jag heter Per Hagdahl och är skolans rektor. Det är ett privilegium att få leda Täby Enskilda, där varje dag sjuder av energi, värme och utveckling! Jag har arbetat på skolan sedan 2004 och följt vår spännande utveckling både som lärare och pedagogisk ledare. Jag är stolt över vår skola! Här finns en inställning till lärande och kommunikation som handlar om att allt går att förbättra och utveckla. 

Alla som arbetar på Täby Enskilda utgår från samma självklara grund: Att skolan är till för eleverna. Vi behöver i varje möte utmana och utveckla varje individ. Det är därför vi är här! 

Täby Enskilda är som skola stor nog att ha dynamik och ett sjudande aktiv verksamhet, men inte så stor att du blir anonym i en stor massa. Vi har mycket nöjda elever och hög trivsel. Vi har en trygg miljö, med välkomnande reception och moderna och ljusa lokaler. Våra lärare är skickliga pedagoger!